Home

OVER SULIS

Als u wensen heeft.…… zoals: Bent u toe aan diepe ontspanning, herstel, balans en vitaliteit? Heeft u behoefte aan werkelijke aandacht van iemand die echt de tijd voor u neemt? Wil u ook zo graag een keer zalig ontspannen in warm water? Of…. Wenst u eindelijk erkenning voor uw hoogsensitieve gaven? Wenst u voeding voor uw ziel en voor uw verborgen talenten? Zoekt u een nieuwe manier van werken als begeleider of als therapeut? Dan willen wij u graag uitnodigen om u te laten inspireren door het aanbod op onze website. 

SULIS is de Keltische zonnegodin van gezondheid en genezing. Ze is verbonden met de warm-waterbronnen “Aquae Sulis” van de watertempel in Bath – Engeland.  Ze bracht licht, warmte en heling.

Met de naam SULIS willen wij niet alleen deze godin en haar prachtige werk eren. Wij willen ook aangeven dat wij vanuit ons hart met liefde bijdragen aan dat wat de een mens behoeft op weg naar ontspanning, bewustwording, heling, genezing en licht. Dit doen wij zowel op het LAND als in het warme WATER.

De helende wateren van SULIS staan symbool voor de diepten die mensen soms meemaken op hun reis naar gezondheid, licht en heelheid. Dat vraagt aandacht, rust, ont-spanning, zorg, moed en overgave! Water is daarin een warm, liefdevol, koesterend en helend element.

Samen met een aantal professionals met bijzondere kwaliteiten en specifieke deskundigheid, organiseren wij een uniek aanbod. Dit aanbod is zeer gevarieerd en bestaat uit heling, therapie, verdieping en zielsontwikkeling; uit onderzoek en behandeling en uit opleiding en supervisie/coaching.

Wij werken individueel, met paren en met groepen. Wij werken met kinderen en met volwassenen.                                                                 sulis centrum

Van harte welkom!

SULIS Centrum voor Gestalt en AquaGestalt

Marga Lambeck & Marcel Baars