Agenda

Aqua Therapie Individueel

AquaGestalt Individueel:  ‘Een diepe ontspanning die indruk maakt!”

Individuele behandelingen AquaGestalt met Watsu, Healing Dance, Integratieve Aqua Therapie en Aquamassage worden wekelijks gegeven. Dit kan in combinatie met Reading & healing en klankschaaltherapie in water.

De volgende mogelijkheden zijn beschikbaar:

* overdag op zaterdag vanaf 14.00 uur 1 x per 2 weken

* in de avonduren op dinsdag en op speciaal verzoek op donderdag en vrijdag

 

Aqua Therapie Groepen

 *AquaYoga/Ai-Chi 8 lessen  ‘Een wekelijks uurtje echte ontspanning’

Een serie van 8 wekelijkse lessen. Een bijzondere combinatie van Gestalttherapie, AquaYoga, Ai-Chi en AquaRelax Therapie ter bevordering van souplesse, balans, ontspanning en rust. De lessen worden gegeven op maandagavond en op dinsdagavond van 19.30-20.30 uur en van 20.45-21.45 uur. Nieuwe series lessen starten met regelmaat. Informatie op aanvraag. Belangstelling om dit vrijblijvend te ervaren? Kom dan naar onze “proeverij”: de avondworkshop AquaHarmony!

 

*AquaHarmony  Een proeverij van AquaGestalt met muziek en klank’

Een ontspannen avondworkshop om kennis te komen maken met AquaGestalt.

In deze unieke avondworkshop  kan u ervaren wat AquaYoga, Ai-Chi en Aqua Relax Therapie inhoudt. En dit in combinatie met muziek en klank. We horen energy-chimes, sansula, klankschalen, de Hapi en andere melodische instrumenten. Voor iedereen is er een individuele klankschaalbehandeling in water!

We geven de workshops 1 x per maand. Data op aanvraag beschikbaar.

 

*STUDIEDAG “AquaGestalt? de verleiding van warm water”

Een studiedag specifiek voor therapeuten! We starten deze dag met de interactieve lezing “Als werken topsport wordt” over de werking van stress en over de noodzaak van herstel en balans. De achtergrond van AquaGestalt wordt uitgelegd: Hoe is zij ontstaan? Wat is de rol van stress? Hoe werkt de stressfysiologie en wat is de invloed van water? Persoonlijke en professionele vragen worden beantwoord.In de middag werken we met elkaar in het warme water. Je maakt kennis met de verschillende vormen van AquaGestalt. Aan den lijve kan je ervaren wat het effect is van AquaGestalt op lichaam, geest en ziel. Daarnaast is er ruimte voor eigen impulsen en voor experiment.  We ronden de dag af met een terugblik in de zaal.

Het is mogelijk om studie uren voor deze studiedag te ontvangen!

Begeleiding: Marga Lambeck en Marcel Baars

Datum: op een zaterdag in het najaar van 2017 van 10.00 uur – 17.30 uur.

*BASISCURSUS Aqua Relax Therapie  Samen drijven, bewogen worden en genieten’

Een cursus van 4 avonden voor (echt)paren. Leer zelf de fijne kneepjes van de Aqua Relax Therapie en ervaar aan den lijve de weldaad van deze heerlijke methodiek. U leert uw partner floaten, bewegen en strekken om diepe ontspanning te bevorderen. Verder wordt er aandacht besteed aan de invloed van water op ons fysieke, psychische en emotionele systeem en aan het individuele proces van de deelnemers. Fijn om te doen met uw partner, vriend(in) zoon, dochter of ouder! Leuk om te doen en een weldaad voor jezelf!

Deze cursus wordt 2 x per jaar gegeven op vrijdag van 20.00 – 22.00 uur. Data: najaar 2017

 

Individuele Therapie & Therapie voor paren

We hebben de volgende mogelijkheden:

* Individuele Gestalttherapie en Creatieve therapie

* Individuele Muziek- & Klanktherapie

* Echtpaar-relatie therapie

* Individuele Reading en Healing

* Individuele supervisie of coaching

 

Groepstherapie 

*Proviand voor onderweg-  In contact met zielenmaten

‘Proviand voor onderweg’ is een maandelijkse transformatiegroep specifiek voor sensitieve 50+ vrouwen. In alle rust en met aandacht werken we aan persoonlijke verdieping, onvervulde wensen, inspiratie en balans. Bewustzijnsontwikkeling met dialoog,meditatie, lichaamsgerichte oefeningen, beelden, symbolen, muziek, creatief beeldende materialen en systemisch werk. Op vrijdagochtend van 9.30-12.00 uur.

*Voeding voor de ziel- Samen op pad met zielenmaten

‘Voeding voor de ziel’ is een maandelijkse transformatiegroepen voor-sensitieve en heldere vrouwen (30-45 jaar). Met aandacht en enthousiasme werken we aan persoonlijke spirituele ontwikkeling en aan dat wat deze ontwikkeling in de weg staat; aan aan onvervulde wensen en aan balans. Doel is het bevorderen van transformatie door dialoog, meditatie, gewaar zijn, lichaamsgerichte oefeningen, beelden & symbolen, muziek, creatief beeldend werk en systemisch werk. Op vrijdagochtend (of op andere dagen in overleg) van 9.30-12.00 uur.

 

Groepssupervisie

 *In Zicht- “Verrek, ik heb een blinde vlek!”

De Gestalt supervisiegroep ‘In Zicht ’is bestemd voor leidinggevenden en managers. Persoonlijke dilemma’s, obstakels en vragen m.b.t. de werksituatie zijn uitgangspunt. Reflectie op eigen handelen en ontdekken van blinde vlekken als basis voor persoonlijke professionele effectiviteit en leiderschap. Inspiratie, bezieling en plezier als voedende elementen in het werk. Frequentie 1 keer per 2 maanden in gezamenlijk overleg.

 

ZOMER AQUAYOGA

Wil je ook in de ZOMER heerlijk ontspannen in warm water? Kom dan naar de ZOMER AquaYoga!

De lessen AquaYoga bij SULIS zijn een unieke combinatie van Ai-Chi, ChakraYoga, Mindfulness en Aqua Relax Therapie. We werken primair aan het ontspannen en in harmony brengen van lichaam en geest. Verder is er elke les aandacht voor het vergroten van gewaar-zijn en het het bevorderen van concentratie, innerlijke rust, vitaliteit en balans en aan de souplesse van zowel lichaam als geest. Het warme water is het bijzondere en heerlijke element dat dit vanuit haar eigen kracht op unieke wijze ondersteunt. Warm water daagt uit tot plezier, spel en ontspanning. Kom voluit genieten en ervaar het effect!

VOOR WIE?

* AquaYoga is geschikt voor iedereen die dat wenst; jong en oud. Ook zwangeren zijn van harte welkom!

* AquaYoga is zeer geschikt voor mensen met klachten. Denk daarbij aan stress en burn-out; slaapproblemen; depressie; fibromyalgie, reuma; artrose; hoofdpijn en migraine; vermoeidheid en pijn bij chronisch ziek- zijn; hyperactiviteit en overgewicht.

PRAKTISCH:

Wanneer: op dinsdag van 19.30 – 20.30 (VOL!!) en van 20.45 – 21.45

DATA: 1, 8, 15 en 22 augustus 2017

WAAR: Therapiebad Het Schakelveld, Witterhoofdweg 1A, 9405 HX Assen

KOSTEN: € 70,00 voor 4 lessen (vergoeding via aanvullende ziektekosten verzekering mogelijk!)

INFO: 06-30378913 Marga Lambeck of Marcel Baars of mail desluis@home.nl voor meer informatie en opgave