Gestalt Groepen

 Gestalt Groepen 

Werken aan de ziel – Proviand voor onderweg

Maandelijkse transformatiegroep ‘Werken aan de ziel’ voor sensitieve mensen die in alle rust inspiratie, bezieling, verdieping en balans zoeken. Kiezen voor het eigen zielenpad in ontmoeting met de ander met ondersteuning van lichaamswerk, beelden, muziek, symbolen, creatief werk, systemisch werk en dialoog. Iedere 3e vrijdag van de maand van 9.30-12.00 uur.

 * In Zicht

De Gestalt supervisiegroep ‘In Zicht ’is bestemd voor leidinggevenden en managers. Persoonlijke dilemma’s, obstakels en vragen m.b.t. de werksituatie zijn uitgangspunt. Reflectie op eigen handelen en ontdekken van blinde vlekken als basis voor persoonlijke professionele effectiviteit en leiderschap. Inspiratie, bezieling en plezier als voedende elementen in het werk. Frequentie 1 keer per 2 maanden op woensdag van 15.30-17.30. 

* Jong en hoog sensitief?? 

Maandelijkse transformatiegroep voor hoog sensitieve jong volwassenen tot 35 jaar. Zoek je herkenning, inspiratie, bezieling, verdieping en balans? Kies je voor het eigen zielenpad en ontmoet je graag zielenmaten? We ondersteunen dit proces met lichaamswerk, beelden, muziek, symbolen, creatief werk, systemisch werk en dialoog. 1 keer per maand op vrijdag van 9.30-12.00 uur.