AquaGestalt Groepen

AquaGestalt Groepen 

 *AquaGestalt Yoga/Ai-Chi  ‘Een wekelijks uurtje echte ontspanning’ 

Twee series van 8 en 6 wekelijkse lessen. Een bijzondere combinatie van Gestalttherapie, AquaYoga, Ai-Chi en AquaRelax Therapie ter bevordering van souplesse, balans, ontspanning en rust. De lessen worden gegeven op maandagavond en op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30. Nieuwe serie lessen (1e serie van 8 lessen) start weer vanaf maandag 4 en dinsdag 5 september

De andere data zijn: 

maandag 11, 18 en 25 sept., 2, 9, 16 en 30 okt. en de tweede serie (6 lessen) 13, 20 en 27 nov. en 4, 11 en 18 dec.

dinsdag 12, 19 en 26 sept., 3, 10, 17 en 31 okt. en de tweede serie (van 6) 14, 21 en 28 nov. en 5, 12 en 19 dec.

 

* De Waterman  ‘Een wekelijks uurtje slow-sport’ 

Tegenwoordig een gemengde groep. Twee series van 8 en 6 wekelijkse lessen. Een bijzondere combinatie van Gestalttherapie, AquaBodybalance, Ai-Chi en AquaRelax Therapie ter bevordering van gewaarzijn, kracht, vitaliteit, balans en ontspanning. De lessen worden gegeven op maandagavond van 20.45-21.45 uur. De nieuwe serie lessen start op maandag 4 september.

De andere data zijn: 

maandag 11, 18 en 25 sept., 2, 9, 16 en 30 okt. en de tweede serie (6 lessen) 13, 20 en 27 nov. en 4, 11 en 18 dec.

 

* AquaHarmony  Een proeverij van AquaGestalt met muziek en klank’ 

Een ontspannen avond workshop om te “proeven van” AquaGestalt. Met AquaYoga/Ai-Chi en Aqua Relax Therapie in combinatie met muziek en klank. We horen energy-chimes, sansula,klankschalen, de hapi en andere melodische instrumenten. Tevens ervaren we de weldadige werking van klankschalen op en rond het lichaam. 

Data:  

Kosten: € per persoon

NB. dit is een gewilde workshop en loopt over het algemeen snel vol. Wilt u meedoen, wees er snel bij!

 

*STUDIEDAG “Aqua Therapy? De verleiding van warm water” 

Een unieke studiedag speciaal voor therapeuten** en coaches

Eendaagse studiedag over de unieke mogelijkheden van het werken in warm water. Met in ochtend een interactieve lezing over de achtergronden van AquaGestalt & uitleg over de stressfysiologie. In de middag is er een workshop in het warme water verschillende aspecten van AquaGestalt aan den lijve te ervaren. 

Het is mogelijk om studie uren voor deze studiedag te ontvangen! 

Begeleiding: Marga Lambeck en Marcel Baars 

Datum: 

Kosten: € per persoon.

 

 * Aqua Relax Therapie  Samen drijven, bewogen worden en genieten’ 

Een cursus van 4 avonden voor (echt)paren. Leer zelf de fijne kneepjes van de Aqua Relax Therapie en ervaar aan den lijve de weldaad van deze heerlijke methodiek. U leert uw partner floaten, bewegen en strekken om diepe ontspanning te bevorderen. Verder wordt er aandacht besteed aan de invloed van water op ons fysieke, psychische en emotionele systeem en aan het individuele proces van de deelnemers. Fijn om te doen met uw partner, vriend(in) zoon, dochter of ouder! Leuk om te doen en een weldaad voor jezelf! 

Data:  

Kosten: € per persoon