Marcel Baars

Marcel Baars (1956)

Ik ben musicus, componist, arrangeur, muziek-graveur en Healer en inmiddels meer dan 35 jaar werkzaam met de medemens. Ik ben iemand die sulis, centrum mbnaar zijn hart luistert; iemand die zich laat meeslepen door het mysterie van het leven en die openstaat voor wonderen. Iemand die heel blij en enthousiast is over wat hij doet.

Als componist en musicus heb ik geleerd wat het betekent om spiritueel te zijn: de diepte in en je laten verrassen! Of dat nu gebeurt bij improvisaties of bij het componeren van een nieuwe compositie. Nieuwe beelden, klanken, wegen en ervaringen…het hoort er allemaal bij als onlosmakelijk deel van mijn leven. Door de jaren heen werk ik met steeds minder muzikaal materiaal . “In de eenvoud ligt de grootste kracht!”

Steeds ben ik ge├»nspireerd op zoek naar nieuwe paden en leer ik bij. Verrassend is het dan ook om het musiceren en mijn helderziende en energetische gaven in te zetten bij het werk van SULIS. Bronnen van inspiratie naast muziek: het Sjamanisme en bovenal… de liefde!

Binnen SULIS geef ik Muziek Therapie, Adem Therapie, AquaTherapie en SoundHealing. Verder lees ik op verzoek het energiesysteem van de mens (Aura Reading) en kan dit systeem in balans brengen en helen. Ik gebruik hierbij zowel mijn zintuigen en mijn handen als een unieke set van meer dan 20 klankschalen. Op verzoek kan ik ook uw gids tekenen.