AquaRelax Therapie Individueel

Individuele AquaTherapie

Onze individuele sessies AquaRelax Therapie duren ongeveer 1 uur en worden gegeven door Marga & Marcel en Marenka & Gerard op de 2e zaterdagmiddag van de maand. Wij zorgen voor zowel vitaal water als een rustige en serene sfeer zodat diepe ontspanning en heling mogelijk is. Wij zorgen tevens voor een kop warme thee na afloop. 

Voor wie en met welke reden?

AquaRelax Therapie is in te zetten bij jong (baby’s) en  oud; zowel gezond als met aandoeningen en handicaps. Duo-sessie (voor paren of duo’s) is ook mogelijk. 

Vooaraf aan een sessie AquaRelax Therapie stemmen we af op jouw persoonlijke wens en behoefte. Wat heb je nodig? Diepe ontspanning en herstel van bijvoorbeeld burnout? Een sessie om fysieke pijn en verkramping te laten verdwijnen? Een transformatieve watersessie ter voeding van jouw ziel? Een vervolg op de vorige watersessie? Ruimte voor dat wat vast en ingeklonken ligt in jouw systeem? Een sessie voor jouw hyperactieve, hoogsensitieve, drukke of verstandelijk gehandicapte zoon of dochter; dementerende ouder of…..? Een unieke voorbereiding op jullie bevalling? Of de diepe frequenties van de klankschalen om vastzittende energie in beweging te brengen te genieten en te helen? Of gewoon: de ervaring?

Wij raden aan om minimaal 3 sessies AquaRelax Therapie af te spreken. Dan wordt het in het proces duidelijk wat de effecten op de verschillende lagen zijn. Het tijdsbestek tussen de sessies is vrij af te spreken.

Methodieken

Wij gebruiken verschillende AquaTherapie methodieken: Integratieve AquaTherapie; Watsu (Water Shiatsu); Healing Dance; AquaTherapie onder water; AquaMassage; Halliwick; Ai-Chi, AquaYoga en Aqua Sound Healing. Deze methodieken kunnen zowel afzonderlijk als in combinatie worden gegeven. 

Praktisch

Waar: Therapiebad Het Schakelveld  Witterhoofdweg 1A  9405 HX Assen

Mee nemen: Badkleding, handdoek, badslippers en een flesje water