AquaTherapie Groepen

AquaYoga  ‘Een wekelijks uurtje echte ontspanning’ 

AquaYoga wordt gegeven in series van 8 wekelijkse lessen. De lessen hebben een speciale op- en afbouw. Naast AquaYoga gebruiken we ook elke les Ai-Chi, Mindfulness en de Aqua Relax Therapie. Het doel is om wekelijks profijt te hebben van de unieke krachten van het water ter bevordering van souplesse, balans, ontspanning en rust. AquaYoga is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Voor mensen met aandoeningen en handicaps is AquaYoga een uitkomst! Water vermindert pijn, de gewrichten worden minder belast en de spieren kunnen in water makkelijk en verder rekken!

De lessen worden gegeven op maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur en van 20.45-21.45 uur.

 

ZOMER-AquaYoga ‘Lekker ontspannen in de zomer….’

Wil je ook in de ZOMER heerlijk ontspannen in warm water? Kom dan naar de ZOMER AquaYoga!

Deze 4 heerlijke lessen AquaYoga bij SULIS zijn een unieke combinatie van AquaYoga, Ai-Chi, Mindfulness en Aqua Relax Therapie. Leuk als je door wil gaan met AquaYoga in de zomer; ook leuk als je via deze korte serie kennis wil komen maken! Het doel is om wekelijks profijt te hebben van de unieke krachten van het water ter bevordering van souplesse, balans, ontspanning en rust. AquaYoga is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Voor mensen met aandoeningen en handicaps is AquaYoga een uitkomst! Water vermindert pijn, de gewrichten worden minder belast en de spieren kunnen in water makkelijk en verder rekken!

Data:  

 

Workshop AquaHarmony  Een proeverij van AquaTherapie met muziek en klank’ 

Een zeer ontspannen avond workshop om te “proeven” van ons unieke werk! Een ervaring met AquaYoga; Ai-Chi en Aqua Relax Therapie in combinatie met muziek en klank. We horen energychimes, sansula,klankschalen, de Hapi en andere melodische instrumenten. Aqua SoudHealing: Voor iedereen is er gelegenheid om de weldadige werking te ervaren van klankschalen op,en rond het lichaam. 

Data:  

Kosten: €  per persoon

NB: dit is een zeer gewilde workshop en loopt over het algemeen snel vol. Wil je meedoen, wees er snel bij!

Basiscursus Aqua Relax Therapie  Samen drijven, bewogen worden en genieten’ 

Een cursus van 4 avonden voor (echt)paren. Leer zelf de fijne kneepjes van de Aqua Relax Therapie en ervaar aan den lijve de weldaad van deze heerlijke methodiek. U leert uw partner floaten, bewegen en strekken om diepe ontspanning te bevorderen. Verder wordt er aandacht besteed aan de invloed van water op ons fysieke, psychische en emotionele systeem en aan het individuele proces van de deelnemers. Fijn om te doen met uw partner, vriend(in) zoon, dochter of ouder! Leuk om te doen en een weldaad voor jezelf! 

Data:  

Kosten: Op aanvraag