Agenda

~IN HET WATER~ 

Aqua Therapie Individueel

Aqua Therapie Individueel:  ‘Een diepe ontspanning die indruk maakt!”

Individuele behandelingen Aqua Therapie met Watsu, Healing Dance, Integratieve Aqua Therapie &  Aquamassage worden wekelijks gegeven. Dit kan in combinatie met Reading & Healing en SoundHealing in warm water.

De volgende mogelijkheden zijn beschikbaar:

* overdag op zaterdag vanaf 14.00 uur 

* in de avonduren in principe op dinsdag  en op speciaal verzoek op andere dagen in de avonduren. 

 

Aqua Therapie Groepen

 *AquaYoga/Ai-Chi 8 lessen  ‘Een wekelijks uurtje echte ontspanning’

Een serie van 8 wekelijkse lessen. Een bijzondere combinatie van Gestalttherapie, AquaYoga, Ai-Chi en AquaRelax Therapie ter bevordering van souplesse, balans, ontspanning en rust. De lessen worden gegeven op maandagavond en op dinsdagavond van 19.30-20.30 uur en van 20.45-21.45 uur. Nieuwe series lessen starten met regelmaat. Informatie op aanvraag. Belangstelling om dit vrijblijvend éénmalig te ervaren? Kom dan naar onze “proeverij”: de avondworkshop AquaHarmony!

VOOR WIE is AquaYoga geschikt?

* AquaYoga is geschikt voor iedereen die dat wenst; jong en oud. Ook zwangeren zijn van harte welkom!

* AquaYoga is zeer geschikt voor mensen met klachten. Denk daarbij aan stress en burnout; slaapproblemen; depressie; fibromyalgie, reuma; artrose; hoofdpijn en migraine; vermoeidheid en pijn bij chronisch ziek- zijn; hyperactiviteit en overgewicht.

 

Aqua Therapie Workshops & Opleiding 

*AquaHarmony  Een proeverij van Aqua Therapie met muziek & klank’

Een ontspannen avondworkshop om kennis te komen maken met ons mooie werk: zowel de heerlijke Aqua Therapie als de SoundHealing in warm water!

In deze unieke avondworkshop  kan u ervaren wat AquaYoga, Ai-Chi & Aqua Relax Therapie inhoudt. En dit in combinatie met muziek en klank. We horen energy-chimes, sansula, klankschalen, de Hapi en andere melodische instrumenten. Voor iedereen is er een individuele SoundHealing in water!

We geven de workshops 1 x per 2 maanden. 

 

 

*STUDIEDAG “AquaGestalt? de verleiding van warm water”

Een studiedag specifiek voor therapeuten! We starten deze dag met de interactieve lezing “Als werken topsport wordt” over de werking van stress en over de noodzaak van herstel en balans. De achtergrond van Aqua Therapie vanuit Gestalt wordt uitgelegd: Hoe is zij ontstaan? Wat is de rol van stress? Hoe werkt de stressfysiologie en wat is de invloed van water? Persoonlijke en professionele vragen worden beantwoord.In de middag werken we met elkaar in het warme water. Je maakt kennis met de verschillende vormen van Aqua Therapie. Aan den lijve kan je ervaren wat het effect is van Aqua Therapie op lichaam, geest en ziel. Daarnaast is er ruimte voor eigen impulsen en voor experiment.  We ronden de dag af met een terugblik in de zaal.

Het is mogelijk om studie uren voor deze studiedag te ontvangen!

Begeleiding: Marga Lambeck en Marcel Baars

 

*BASISCURSUS Aqua Relax Therapie  Samen drijven, bewogen worden en genieten’

Een cursus van 4 avonden voor (echt)paren. Leer zelf de fijne kneepjes van de Aqua Relax Therapie en ervaar aan den lijve de weldaad van deze heerlijke methodiek. U leert uw partner floaten, bewegen en strekken om diepe ontspanning te bevorderen. Verder wordt er aandacht besteed aan de invloed van water op ons fysieke, psychische en emotionele systeem en aan het individuele proces van de deelnemers. Fijn om te doen met uw partner, vriend(in) zoon, dochter of ouder! Leuk om te doen en een weldaad voor jezelf!

 

 

 

In de zomer…. ZOMER-AquaYoga !

Wil je ook in de ZOMER heerlijk ontspannen in warm water? Kom dan naar de ZOMER AquaYoga!

De lessen AquaYoga bij SULIS zijn een unieke combinatie van Ai-Chi, ChakraYoga, Mindfulness en Aqua Relax Therapie. We werken primair aan het ontspannen en in harmony brengen van lichaam en geest. Verder is er elke les aandacht voor het vergroten van gewaar-zijn en het het bevorderen van concentratie, innerlijke rust, vitaliteit en balans en aan de souplesse van zowel lichaam als geest. Het warme water is het bijzondere en heerlijke element dat dit vanuit haar eigen kracht op unieke wijze ondersteunt. Warm water daagt uit tot plezier, spel en ontspanning. Kom voluit genieten en ervaar het effect!

 

 

“OP HET LAND”

Individuele Therapie & Therapie voor paren in onze praktijk 

Voor Individuele therapie en relatietherapie hebben we in onze praktijk verschillende mogelijkheden: 

* Individuele Gestalttherapie; Creatieve therapie & Ontspanningstherapie

* Individuele Muziek- & Klanktherapie

* Echtpaar-relatie therapie

* Individuele SoundHealing met Reading

* Individuele supervisie of coaching

Consulten en behandeling op afspraak .

 

Groepstherapie 

*Proviand voor onderweg-  In contact met zielenmaten

‘Proviand voor onderweg’ zijn doorlopende maandelijkse transformatiegroepen voor sensitieve en heldere vrouwen. In alle rust en met aandacht werken we aan persoonlijke spirituele verdieping, onvervulde wensen en verlangens, inspiratie en balans. Het doel is het bevorderen van transformatie via  dialoog, meditatie, gewaar zijn, lichaamsgerichte oefeningen, beelden & symbolen, muziek, creatief beeldend werk en systemisch werk.Het maximum aantal deelnemers is 6.

Ochtend: Vrijdagochtend van 9.30-12.00 uur Avond:     Donderdagavond van 19.30-22.00 uur

Groepssupervisie

 *In Zicht- “Verrek, ik heb een blinde vlek!”

Deze supervisiegroep ‘In Zicht’ is bestemd voor leidinggevenden en managers. Persoonlijke dilemma’s, obstakels en vragen met betrekking tot de werksituatie zijn uitgangspunt. Reflectie op eigen handelen en ontdekken van blinde vlekken als basis voor persoonlijke professionele effectiviteit en leiderschap. Inspiratie, bezieling en plezier als voedende elementen in het werk. Frequentie 1 keer per 2 maanden in gezamenlijk overleg.