Voor wie?

Behandeling van klachten

AquaRelax Therapie is uitstekend toe te passen binnen de behandeling van vele fysieke, psychische, mentale en emotionele klachten. Indicaties zijn onder meer slaapproblemen; stress en burnout; depressie; angst en onrust; trauma; fibromyalgie; reuma; artrose; hoofdpijn en migraine; vermoeidheid en pijn bij chronisch ziek-zijn. Bij hyperactiviteit en hoog-sensitiviteit is AquaRelax Therapie vanuit haar oorsprong helend en kalmerend.

Ter heling en transformatie

“~~Water~~ verweekt wat ingeklonken ligt”….

AquaRelax Therapie is zeer bruikbaar in het proces van ont-wikkeling in de richting van het ware-wezen of de ziel. In een diepe ontspanning worden diepere wensen en persoonlijke thematiek helder en kunnen belemmerende patronen zoals “niet kunnen loslaten” of “moeite met overgave” transformeren, zonder dat er persé gesproken hoeft te worden. Contact met het ware zelf en haar behoeften kan zo makkelijker ontstaan en groeien.

Heerlijk!

AquaRelax Therapie is ook gewoon heerlijk! Indien er behoefte is aan een lekkere diepe ontspanning of een regelmatige positieve impuls in het levensproces, dan is AquaRelax Therapie een geweldig cadeau!